Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye uyanmaya başladı: Mırıldanarak bir şeyler söyledi!

Gaziantep'te 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Asiye Ateş'in son sağlık durumu ile ilgili doktoru güzel haberi duyurdu. Sevk edildiği Antalya'daki hastanede doku nakli yapılan minik Asiye'nin kendisiyle ilgilenen sağlık çalışanlarına tepki vermeye başladığı ve mırıldanarak bir şeyler söylediği, bir hemşirenin de elini sıktığı belirtildi.

Gaziantep’te, 22 Aralık Çarşamba günü, oturdukları sitenin bahçesinde Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayarak başından ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'e sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde pazar günü 4 saatlik operasyonla doku nakli yapıldı.

ASİYE ATEŞ'İN SON SAĞLIK DURUMU

Sırtından ve bacağından alınan dokuların nakledildiği minik Asiye’nin tedavisi, yoğun bakımda devam ediyor. Uyutulan Asiye’nin sağlık durumunun ise stabil olduğu kaydedildi.

MIRILDANARAK BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR, HEMŞİRENİN ELİNİ SIKTI

Sabah saatlerinde minik Asiye Ateş'i muayene eden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, her şeyin yolunda göründüğünü söyledi.

Asiye Ateş'in yavaş yavaş uyandırılmaya başlandığı ve kendisiyle ilgilenen sağlık çalışanlarına tepki vermeye başladığı öğrenildi. Asiye'nin sağlık çalışanlarına mırıldanarak bir şeyler söylediği, bir hemşirenin de elini sıktığı belirtildi.

 


"YAVAŞ YAVAŞ UYANMAYA BAŞLIYOR"

Asiye'nin sağlık durumunu yakından takip eden Çocuk Enfeksiyon Hastalıklarından Doç. Dr. Tuğçe Tural Kara, "Asiye buraya geldiğinde yüksek enfeksiyonu vardı. Yoğun tedavi uyguladık ve ameliyata hazır hale getirdik. Asiye yavaş yavaş uyanmaya başlıyor. Şu an enfeksiyonu kontrol altında. Önümüzdeki saatlerde Asiye'nin tamamen uyanmasını ve normal odaya alınmasını bekliyoruz" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinin önünden ayrılmayan anne Zeynep ve baba Hüseyin Ateş ise kızlarının bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyor.

 

Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye uyanmaya başladı: Mırıldanarak bir şeyler söyledi! ile ilgili etiketler Gaziantep Hastane Asiye Ateş sağlık durumu pitbull
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.