Pitbull saldırısına uğramıştı! Metronun sevilen kedisi 'Patates' vefat etti

İstanbul'daki Vezneciler metro durağının sevilen kedisi ‘Patates’ yasaklı ırk olan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğraşmıştı. Herkesin sevdiği 'Patates'den üzen haber geldi.

'Metro Minnağı' yasaklı ırk pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğramıştı. Pitbull'un sahibi tarafından kediye maksatlı olarak saldırtıldığı iddia ediliyor.

Saldırı sonrası üniversite öğrencileri tarafından kliniğe götürülen kedinin karnında ve ayağında derin yaralar oluştuğu bildirilmişti.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hayvan Hakları Kulübü'nden yapılan açıklamada 'Patates'in yaşam savaşını kaybettiği duyuruldu.

Pitbull saldırısına uğramıştı! Metronun sevilen kedisi 'Patates' vefat etti ile ilgili etiketler Pitbull Köpek saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.