Pitbull sahibinden akılalmaz hareket: Köpeğini arkadaşının üzerine saldı!

Sokakta ağızlıksız gezdirmenin yasak olduğu pitbull cinsi köpek, sahibi tarafından dehşete neden oldu. Başakşehir'de bir basket sahasında oyun oynayan iki çocuktan biri, pitbull cinsi köpeğini arkadaşının üzerine atasak saldırttı. Köşeye sıkışan zavallı çocuk korkudan potaya çıktı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tehlike arz ettiği bilinen pitbull cinsi köpekleri beslemenin ülkemizde cezası varken, sahiplerinin düşüncesiz hareketleri korkunç olayların yaşanmasına neden oluyor. 

KÖPEĞİBİ ARKADAŞINA SALDIRTTI

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir 4. Etapta bulunan bir sitenin basket sahasında korku dolu anlar yaşandı. Sahada oyun oyan iki çocuktan biri pitbull cinsi köpeğini arkadaşına saldırtmaya başladı.

 

KORKAN ÇOCUK BASKET POTASINA SIĞINDI

Korkan çocuk köpekten kaçmaya çalıştı. Köşeye sıkışan çocuk, en son çareyi basket potasına çıkmakta buldu. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Pitbull sahibinden akılalmaz hareket: Köpeğini arkadaşının üzerine saldı! - Resim : 2

Pitbull sahibinden akılalmaz hareket: Köpeğini arkadaşının üzerine saldı! ile ilgili etiketler köpek Başakşehir pitbull sahip

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.