Pitbull 9 yaşındaki çocuğa saldırdı: 2 kişi gözaltında

Kartal’da 9 yaşındaki çocuğa saldıran pitbull cinsi köpek çevredekilerin müdahalesi ile zorlukla kurtarılmıştı. Pitbull'un sahibi 2 kişi gözaltına alındı, köpek Geçici Hayvan Barınağına teslim edildi.

İstanbul'un Kartal ilçesindeki Gümüşpınar Mahallesinde 28 Haziran günü 9 yaşındaki Berkay isimli çocuğa pitbull cinsi köpek saldırmış, çocuk vatandaşların seferber olması sonucu köpekten kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaşanan olayın ardından köpeğin, sahibini belirlemek için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda köpeğin sahibi olduğu tespit edilen F.A. (38) ve H.A. (40) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Köpek Geçici Hayvan Barınağına teslim edilirken, şahıslara 5199 Hayvanları Koruma Kanununa göre toplamda 10 bin 434 TL cezai işlem uygulandı.

İHA

Pitbull 9 yaşındaki çocuğa saldırdı: 2 kişi gözaltında ile ilgili etiketler Kartal pitbull çocuğa saldırı 2 gözaltı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.