Pirlo son dakikalardan memnun değil

Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında karşılaştığı Sivasspor’u 4-3’lük skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Andrea Pirlo, 4-3 kazandıkları Sivasspor galibiyeti ile ilgili "Takımımdan memnunum ama son dakikalardan değil" dedi.

Önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Pirlo, "Takımdan memnunum ama son dakikalardan değil. 4-1'lik maç rahatlamamız gerekiyor. Rölantiyi kabul etmemek gerekiyor. Topu çevirmeye devam etmek gerekiyor. Bu yüzden kızdım. Ama ritmimizi sürdürmeye devam edeceğiz. İyi bir takımız. Kazanmak istiyoruz. Son dakikalarda yaşadığımızı yaşamak istemiyoruz. Bu şekilde çok puan kaybettiğimiz maçlar oldu" şeklinde konuştu.

"RİCCİ DAHA İYİ OLACAK"

Pirlo, İtalyan oyuncusu Matteo Ricci'nin yükselen performansının sorulması üzerine, "Ricci kendi kalitesine yakışmayan maçlarla başladı. Sonra sakatlandı ritmi için belli süre geçti. Lige adapte olmaya çalıştı. Onun kalitesine şu an yakışan performanslar var ama geliştireceği yönleri de var. Daha da iyi şekilde takıma katkı vermeye çalışacak” cevabını verdi.

Pirlo son dakikalardan memnun değil ile ilgili etiketler Süper Lig Fatih Karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.