Pirlo: Galibiyet moral verebilirdi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştığı Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, "Bu galibiyet bize moral verebilirdi. Yükselen performansımızın devamını sağlayabilirdik ama bunu başaramadık" dedi.

Müsabakanın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İyi bir müsabakadan istedikleri sonucu çıkartamadıklarını ifade eden Pirlo, "İyi bir maç çıkarttık ama maalesef sonuç gelmedi. 2-0 öne geçtik. İyi bir ilk yarı sonrasında 2-2'ye gelen bir maç. Sonra da 3-2'yi bulduk kendi lehimize çevirdik ama sonra daha konsantre olmamız lazımdı, yumuşak kaldık. Orta sahada kaptırdığımız topta golü yedik. Bu galibiyet moral verebilirdi. Yükselen performansımızın devamını sağlayabilirdik ama bunu başaramadık" diye konuştu.

Pirlo: Galibiyet moral verebilirdi ile ilgili etiketler Süper Lig Andrea Pirlo Fatih Karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.