Pippa Middleton’ın elbisesine Türk imzası!

Milyoner finans uzmanı James Matthews ile evlenen ve ihtişamlı düğünüyle konuşulan Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın kız kardeşi Pippa Middleton, bu sefer katıldığı bir düğündeki şıklığıyla gündemde.

Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın kardeşi Pippa Middleton ve eşi finans uzmanı James Matthews, balayının ardından bir aile dostlarının düğün davetinde görüntülendi.

İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlenen düğünde şıklığıyla ön plana çıkan 33 yaşındaki Middleton, Türk modacı Erdem Moralıoğlu imzalı bir elbise tercih etti.

yuAouyouA

Çiçek desenli elbisenin fiyatının 2 bin 720 İngiliz sterlini (yaklaşık 12 bin TL) olduğu öğrenildi.

turtyrturtu

Pippa Middleton, giydiği gelinlik, fiyatıyla basının diline düşmüştü. Hatta 40 bin sterlinlik (180 bin lira) gelinlikle neler alınlabileceği sıralanmıştı.

rturtyyru

Buna göre gelinlik fiyatıra;
İngiltere’nin Darlington bölgesinde iki yatak odalı ev, 39 bin 950 sterline alınabiliyor.

İngiltere’deki satış fiyatlarına göre 39 bin 450 sterline 2016 model BMW 6 Serisi otomobil alınabiliyor.

Kanada’daki 8 bin metrekarelik Hewlow Adası’nın satış fiyatı 16 bin sterlin.

Pippa Middleton’ın elbisesine Türk imzası! ile ilgili etiketler Kate Middleton pippa middleton gelinlik elbise erdem moralıoğlu türk modacı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.