PINAR’IN KATİLİNİN KARANLIK SAATLERİ!

5 gündür kayıp olan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in bugün cansız bedenine ulaşıldı. SuperHaber YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan "Haber-Analiz" programında vahşice işlenen cinayetin perde arkası masaya yatırıldı.

Muğla’da 16 Temmuz’dan bu yana kayıp olan Pınar Gültekin’in cansız bedenine ulaşıldı. Gültekin'in en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM'de görüldüğü saptandı. Bunun üzerine oradaki tüm güvenlik kameraları mercek altına alındı.

SuperHaber Youtube Kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, vahşice işlenen cinayetin perde arkasını konuştu. Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin öldürülmesi ile ilgili bilinmeyenlerin konuşulduğu canlı yayında, katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın geçmişindeki karanlık noktaları ve ilk ifadesinde cezadan kurtulmak için neler söylediği, ve cinayet sonrası nasıl ifade vermesi konusunda hukuki destek alıp almadığı tartışıldı.

Sosyal medyada canice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin için yazılanlara serzenişte bulunan Barış Özkan, "Hep diyorlar ya kızlarınıza sahip çıkın diye. Tabii ki kız çocuklarımıza sahip çıkalım da erkek çocuklarımızı da düzgün yetiştirelim." diyerek çıkış yaptı.

Mevlüt Yüksel ise üniversitelerin olduğu yerlerde açılan işletmelerin yetkili kişileri ve çalışanlarının her yönden ayrıntılı incelenerek ruhsat verilmesi gerektiğini söyleyerek "Pınar Gültekin cinayeti sonrası çok konuşulacak konular ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

PINAR’IN KATİLİNİN KARANLIK SAATLERİ!

PINAR’IN KATİLİNİN KARANLIK SAATLERİ! - Resim : 2

PINAR’IN KATİLİNİN KARANLIK SAATLERİ! - Resim : 3

PINAR’IN KATİLİNİN KARANLIK SAATLERİ! ile ilgili etiketler cinayet katil pınar gültekin Barış Özkan Cemal Metin Avcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.