Ünlü oyuncu otizmli olduğunu açıkladı!

Mehmet Ali Alabora'nın oyuncu eşi Pınar Öğün otizmli olduğunu itiraf etti.

Aksaray'da bulunan Merkez Mehmetçik İlkokulu'nda velilerin, okulda eğitim gören otizmli öğrencilerin sınıflarının kapatılmasını talep etmesi ve öğrencileri yuhalaması Türkiye'nin gündemine oturdu. Otizmli çocukların uğradığı durum herkes tarafından tepki ile karşılandı.

Bu olaya bir tepki de Türkan dizisindeki başarılı oyunculuğu ile hafızalarda yer alan Pınar Öğün'den geldi Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından otistik olduğunu açıklarken yapılan harekete tepki gösterdi.

Twitter hesabından, 'Ben otistiğim. 36 yıldır otistik olarak yaşamaya çalışıyorum. Yani o çocuklar benim! Otizm kolay değil. Hele bi de çocuk olmak hiç kolay değil. Sevgisizliğinizden ve duyarsızlığınızdan bıktım.' yazarak tepkisini dile getirdi.

Ünlü oyuncu otizmli olduğunu açıkladı!

Bir takipçisinin 'Bu gerçekse siz otistiklerin ne kadar başarılı olabileceğinin de kanıtısınız o zaman' cevabı üzerine Öğün, 'Teşekkür ederim. Otizm çok geniş bir spektrum ve ben de spektrumdayım.' dedi.

Ünlü oyuncu otizmli olduğunu açıkladı! - Resim : 2

Ünlü oyuncu otizmli olduğunu açıkladı! ile ilgili etiketler otizm Aksaray pınar öğün mehmet ali alabora
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.