Pınar Karşıyaka-UCAM Murcia maçında olay!

Pınar Karşıyaka kendi evinde UCAM Murcia‘yı konuk ederken, maçın bitimine 4 dakika kala oyuncular arasında büyük bir gerilim yaşandı. UCAM Murcia'lı basketbolculardan 3 kişi soyunma odasına gönderildi. Bu anlarda bir taraftar rakip basketbolcuya müdahalede bulundu.

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka kendi evinde UCAM Murcia‘yı konuk etti. Fakat maç daha ilk çeyrekten itibaren olaylı başladı. Karşılaşmanın başında skorbord arızalandı. Tam tamir edildi derken devre arasında yeniden arızalanan skorbord nedeniyle ikinci yarı 1 saat sonra başladı.

Karşılaşmanın bitmesine yaklaşık 4 dakika kala oyuncular arasında büyük bir gerilim yaşandı. UCAM Murcia'lı basketbolculardan 3 kişi soyunma odasına gönderildi. Bu anlarda bir taraftar rakip basketbolcuya müdahalede bulundu.

1894566_a31d99de5654a1aaacc2f3817369741c_640x640

OYUN DURDU

Pınar Karşıyaka - UCAM Murcia maçında devre arası yaşanan skorboard problemi sonrası maçın son çeyreğinde oyuncuların ve taraftarların dahil olduğu bir pozisyon sonrası oyun durdu.

Pınar Karşıyaka'nın oyuncusu Berk Uğurlu'nun sakatlanmasına neden olan bir pozisyon sonrası Murcia oyuncusu Sadiel Rojas ve diğer Murcia oyuncuları ile taraftarlar arasında fiziki müdahaleye dayanan bir tartışma yaşandı.

Yaşanan olay sonrası taraftarlar tarafından sahaya maddeler atılırken oyun da hakemler tarafından durduruldu.

Bitime 3:51 kala çıkan olaylar nedeniyle duran maç Murcia oyuncuları Clevin Hannah, Soko Ovie ve Sadiel Rojas'ın atılması sonrasında tekrar kaldığı yerden devam etti.

Karşılaşma 65-79 UCAM Murcia'nın galibiyetiyle sonuçlandı.

Pınar Karşıyaka-UCAM Murcia maçında olay! ile ilgili etiketler Basketbol Kavga pınar karşıyaka olay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.