Pınar Karşıyaka'da vaka sayısı 8'e yükseldi

Pınar Karşıyaka, 7'si basketbolcu ve 1'i teknik ekip personeli olmak üzere toplamda 8 kişide pozitif vakaya rastlanılması sebebiyle ING Basketbol Süper Ligi'nde oynayacağı Büyükçekmece Basketbol müsabakasının ertelendiğini duyurdu.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, son yapılan testlerde 1 oyuncu da daha pozitif korona virüs vakasına rastlandığını açıkladı. Daha önce de 6 oyuncu ve 1 teknik edip personelinde pozitif vaka olduğunu bildiren yeşil-kırmızılı ekip, ligde oynayacağı Büyükçekmece Basketbol müsabakasında yeterli kadroyu oluşturmadığından dolayı mücadelenin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Pınar Karşıyaka ayrıca, pozitif vakaya rastlanan oyuncunun tedavisine başlandığını, diğer oyuncuların ve teknik edip personelinin izolasyon sürecinin devam ettiğini açıkladı.

 

Pınar Karşıyaka'da vaka sayısı 8'e yükseldi ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Basketbol pınar karşıyaka
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.