Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, play-off yarı final serisi 3. maçında Pınar Karşıyaka deplasmanında... İlk maçı kazanıp 2. maçı kaybedince saha avantajını yitiren Sarı-Lacivertliler'de Fransız yıldız Nando de Colo'nun bu maçta oynaması bekleniyor. Ufuk Sarıca yönetimindeki KAf-Kaf ise evinde 2 kere daha kazanıp final hayalini gerçekleştirmek istiyor.

ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe ile Pınar Karşıyaka arasında oynanan yarı final serisi İzmir'e taşındı. Ataşehir'de oynanan serinin ilk 2 maçı 1-1 eşitlikle geçilmişti. Saha avantajını ele geçiren İzmir ekibi, serinin 3. maçında Sarı-Lacivertliler'i ağırlıyor.

Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finale yükseleceği serinin ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe Beko'ya 83-79 mağlup olan Pınar Karşıyaka, önceki gün İstanbul'da rakibini 80-71 yenerek seride 1-1 eşitliği yakaladı.

Eşleşmede 3. ve 4. karşılaşmalar İzmir'de, gerekirse 5. maç ise İstanbul'da oynanacak.

PINAR KARŞIYAKA-F.BAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Serinin 3. maçı bugün saat 19.30'da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda, 4. maç ise 26 Mayıs Çarşamba günü aynı saatte ve aynı salonda yapılacak. Zorlu mücadele TRT Spor ve TiviBu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

 Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İDDAA ORANLAR

1 --- 2.00

2 --- 1.40

ALT/ÜST 160.5

Ümit Avcı (Nesine)

"Pınar Karşıyaka, 2. maçta Fenerbahçe Beko'nun en formda isimleri DeColo ile Pierre'den yoksun oynamasını artıya çevirerek kazandı ve seriyi İzmir'e 1-1 ile taşıdı. Özellikle savunma kısmında iyi bir görüntüveren Pınar Karşıyaka, Metecan-Morgan ikilisiyle kurduğu ribaunt üstünlüğünün de artısını yaşadı. Pierre'in sakatlığı nedeniyle İzmir'e götürülmediği açıklandı ama DeColo'nun bu deplasmanda oynaması bekleniyor. İzmir ekibinin 2. maçın da morali ve getireceği moticasyonla çok daha sert savunma yapacağını düşünüyorum. Bu da De Colo gibi önemli bir skorerin varlığına rağmen maçın düşük tempoda geçmesi olasılığını artırıyor. "

Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Basketbol Süper Ligi pınar karşıyaka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.