Pınar Işık Ardor'un yeni adresi belli oldu

Son olarak Beyaz TV'de yayın yapan ünlü televizyoncu Pınar Işık Ardor'un yeni adresi belli oldu. Ankara gündemini yakından takip eden Ardor, 13 Eylül Pazartesi gününden itibaren TV 100 ekranlarında olacak.

Ankara gündemini çok yakından takip eden ve siyasi yayınlarıyla dikkat çeken başarılı televizyoncu Pınar Işık Ardor artık Tv100 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
Başarılı televizyoncu Ardor pazar günleri ‘Pazar Siyaseti’ ile pazartesi akşamında ‘Gündeme Dair’ programlarını sunacak.

Pınar Işık Ardor yeni kanalını kendi Instagram sayfasından şu sözlerle duyurdu:

"Aşkla yaptığım yayınlarıma devam… 13 Eylül pazartesi itibarıyla Tv100 ailesinde sizlerle ilk yayınımızda buluşacağım. Yine her soruyu dolandırmadan sormaya devam Allah utandırmasın diyerek iyi dileklerinize talibim. Bu anlamda 3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven’e, 3N Medya Grup Başkanı Murat Kelkitlioğlu’na, Tv100 Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer’e ve Tv100 programlar müdürü Bülent Yılmaz’a ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederek başlayalım"

Pınar Işık Ardor'un yeni adresi belli oldu

Pınar Işık Ardor'un yeni adresi belli oldu ile ilgili etiketler Pınar Işık Ardor TV 100 proğram sunucu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.