Pınar Gültekin'in babası 'Davadan vazgeç' diyen o vekili açıkladı!

Muğla'da eski sevgilisi tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin'in babası, CHP'li Muğla milletvekillerinden birinin davadan vazgeçmesini istediğini söylemişti. Acılı baba, o vekilin ismini CHP Grup Başkanvekili Veli Ağbaba ve Özgür Özel’e açıkladı.

CHP'de şimdi de Pınar Gültekin'in babasına CHP'li vekil tarafından yapılan ahlaksız teklif gündeme bomba gibi düştü. Acılı baba Sıddık Gültekin'i arayan CHP'li Muğla milletvekillerinden biri, katil Cemal Metin Avcı'ya açılan davadan vazgeçilmesini istedi. Baba Avcı duydukları ile büyük şok yaşarken, yaşananları CHP Grup Başkanvekillerine anlattı, o ismi verdi.

Sabah'tan Hayrettin Şaşmaz'ın haberine göre: Sıddık Gültekin, "Kamuoyunda konuşulan iddialar doğru. Bir CHP'li vekil ve ilçe başkanı aracı oldu. Bana aile ile ilgili davadan vazgeçmem söylendi. Ben de 'sizin kızınız olsa vazgeçer misiniz' dedim. Aile de bu işin içinde… 'Bu sözü ne ben duymuş olayım ne de siz söylemiş olun' diye belirttim" dedi.

 ÖZGÜR ÖZEL VE VELİ AĞBABA'YA O İSMİ VERDİ

Sıddık Gültekin şunları söyledi:

"Beni arayan ve aileden şikayetçi olmamaı isteyen milletvekilinin ve ilçe başkanın isimlerini biliyorum. Ne konuştuklarını, ne söylediklerini az önce beni arayan CHP Grup Başkanvekili Veli Ağbaba ve Özgür Özel'e etraflıca anlattım. Ben konuyu anlattıktan sonra söylediklerini araştıracaklarını, parti içinde çalışma yapacaklarını kaydettiler. Ben de 4 Ocak'ta duruşma olduğunu ve bu duruşmadan sonra vekilin ismini açıklayacağımı söyledim. Telefonu kapattık."

Pınar Gültekin'in babası 'Davadan vazgeç' diyen o vekili açıkladı! ile ilgili etiketler Muğla cinayet CHP telefon pınar gültekin vekil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.