PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA KRİTİK GELİŞME!

Pınar Gültekin’in ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, canice öldürülen Pınar Gültekin davasında ortaya çıkan yeni deliller ve yaşanan son gelişmeleri SuperHaber YouTube kanalında anlattı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, Muğla’da Temmuz ayında canice öldürüldükten sonra bir varilin içerisine betonla gömülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayeti ile sarsılmıştı. Vahşice işlenen cinayet sonrası Gültekin’in eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tutuklanmıştı. Cezaevine gönderildikten bir süre sonra savcıya ek ifade veren Avcı, Pınar Gültekin’in kendisinden önce Muğla Adliyesi’nde görevli savcı Doğukan Yılmazer ile ilişkisi olduğunu söylemişti. Avcı’nın bu ifadelerinin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu soruşturma başlatmıştı. Erzurum’a tayini çıkan Yılmazer, göreve başlamadan “ailevi sebepler”den dolayı istifa ettiğini belirtmişti.

“BU CANİYE HUKUK ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIM!”

İstifasının ardından Ankara’da avukat olarak çalışmaya başlayan Doğukan Yılmazer, katil zanlısı Avcı’nın iddialarının tamamen gerçek dışı olduğunu söyleyerek “Bir caninin işlemiş olduğu böyle bir vahşete adımın karıştırılması ile ilgili bu cani hakkında hak arama özgürlüğü çerçevesinde hukuki yollara başvuracağım. Benim şahsımdan öte bu zavallı kızcağızın vahşice katledilmesini, bu gibi kurgu iddialarla hafifletilmeye çalışmasına büyük tepki gösteriyorum. Bir genç kızı vahşice katledip, arkasından iftiralar ile cezasını hafifletmeye çalışan bu caniye hukuk önünde hesap soracağım.” ifadelerini kullanmıştı.

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA KRİTİK GELİŞME!

SUPERHABER CİNAYETİN İZİNİ SÜRÜYOR!

Pınar Gültekin cinayetinin ardından olayı yakından takip eden SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Gültekin ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir ile davadaki son gelişmeleri konuştu.

AVUKAT EPÖZDEMİR: CEMAL METİN AVCI HAKSIZ TAHRİK İNDİRİMİNDEN FAYDALANMAK İÇİN GERÇEK DIŞI İDDİALARDA BULUNUYOR!

Dava süreci hakkında çarpıcı bilgiler veren Epözdemir, Avcı’nın ifadeleriyle asıl amacın gerçek dışı beyanlarla cinayeti meşrulaştırmak ve haksız tahrik indirimi ile cezayı minimize etmek olduğuna dikkat çekerek, “Mağdur aile vekili olarak bu cinayetin tek başına işlenemeyeceği, cinayetin işlenmesine ve suç delillerinin gizlenip yok edilmesine yardım eden başkaca faillerin olduğunu iddia etmekteyiz. Yargılama dosyasına sunduğumuz iddia ve delillerimiz uyarınca, bu cinayetin tek başına işlenmesi hayatın olağan akışı, mantık ve fizik kurallarına aykırıdır. Bununla birlikte bu insanın insan olma vasfına aykırı canice cinayetin faili Cemal Metin Avcı, soruşturmanın başından itibaren kadın cinayetlerinde erkeklerin can simidi olarak sarıldığı ve ne yazık ki Türkiye’de çok yanlış uygulanan haksız tahrik indiriminden faydalanmak için gerçek dışı, hayal ürünü iddialarda bulunmaktadır. Bir kadını önce varile koyup, sonra diri diri yakıp, üzerine beton dökülerek gerçekleştirilen bu vahşeti hiçbir şey meşrulaştıramaz. Bu vahşet meşrulaştırılamaz.” sözlerini kullandı.

Pınar Gültekin cinayetinde ortaya çıkan yeni deliller neler? Cemal Metin Avcı ve ona yardım edenler cinayeti önceden mi planladı? Avcı, eski Muğla Cumhuriyet Savcısı Doğukan Yılmazer’i neden suçluyor? Yılmazer mesleğinden neden istifa etti? gibi sorulara yanıtlar ve daha fazlası SuperHaber’de!

Gültekin ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA KRİTİK GELİŞME! ile ilgili etiketler pınar gültekin Cemal Metin Avcı rezan epözdemir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.