PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİNDEKİ KORKUNÇ ŞÜPHE!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, "Haber-Analiz" programında vahşice işlenen Pınar Gültekin cinayeti sonrası yaşananları masaya yatırdı.

Türkiye, çeşitli sebeplerle işlenen yüzlerce kadın cinayetlerini konuşuyor. Vatandaşlar, kadına şiddet ve cinayetlerin son bulması için yasalarda ağır cezalar verilmesini istiyor. SuperHaber, Muğla’da öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin izlerini sürmeye devam ediyor.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, katil Cemal Metin Avcı tarafından katledilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cesedinin yok edilmesiyle ilgili çok önemli bir bilgiye ulaştı. İddialara göre Avcı, genç kızın cesedini yakarak yok etmek istedi. Bunu yapmak içinde Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen ve cesedi yakılarak yok edilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini örnek aldı. Ancak bunda başarılı olamadı ve yakalandı.

"Haber Analiz" SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİNDEKİ KORKUNÇ ŞÜPHE! ile ilgili etiketler Kadın Cinayetleri cinayet mevlüt yüksel pınar gültekin Cemal Metin Avcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.