Pınar Deniz'in Altın Kelebek'teki konuşması Rihanna'dan alıntı çıktı

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ''En İyi Kadın Oyuncu Ödülü''ne layık görülen Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz yaptığı konuşma ile geceye damga vurmuştu. Dünyayı kurtarmak için oyuncu olduğunu söyleyen Pınar Deniz'e sosyal medyada eleştiri yağmıştı. Deniz'in bu sözleri dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'dan alıntı çıktı.

Oyuncu Pınar Deniz'in Panene Altın Kelebek'te yaptığı ödül konuşmasıyla Rihanna'nın yıllar önceki Harvard konuşması birbirine çok benzetildi.

Pınar Deniz, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "En İyi Kadın Oyuncu" seçilmiş ve konuşmasını yaparken dünyayı kurtarmak için oyuncu olduğunu belirterek, "İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncunun bu sözleriyle ilgili yorum yapan bir hesap “Bu videodan sonra kadını bir googlelayayım dedim, bahsettiği film Kanlı Elmas filmiymiş. Çocukların elmas için hayatlarının heba oluşunu görmüş o filmde. Peki Pınar Deniz ünlü olunca ne yapmış biliyor musunuz? Bir mücevher markasının yüzü olarak Cannes film festivaline gitmiş” tweet’ini attı.

RİHANNA'NIN SÖZLERİNİ TAKLİT ETTİ

Sosyal medyada Pınar Deniz'in açıklamalarına tepkiler devam ederken şoke eden bir detay ortaya çıktı. Meğer benzer bir konuşmayı yıllar önce dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna da yapmış.


Deniz'in bu sözleri Rihanna'nın 5 sene önce Harvard'da yaptığı konuşmaya benzetildi. Rihanna tam 5 sene önce Harvard'da yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı: "5 veya 6 yaşlarındayken reklamları gördüğümü ve dünyanın başka yerlerinde diğer çocukların acı çektiğini izlediğimi hatırlıyorum. Ve bilirsiniz bu reklamlarda '25 Cent verebilir bir çocuğun hayatını kurtarabilirsiniz.' diyordu. Ve ben de kendi kendime düşünürdüm çocukları kurtarabilmek için kaç tane 25 Cent biriktirebileceğimi merak ediyorum ve kendime şöyle dedim 'büyüdüğümde, zengin olduğumda, dünyadaki tüm çocukları kurtaracağım."

 

 

 

Pınar Deniz'in Altın Kelebek'teki konuşması Rihanna'dan alıntı çıktı ile ilgili etiketler Pınar Deniz Rihanna Altın Kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.