Pınar Deniz'den duygulandıran paylaşım! Anneannesini koronavirüsten kaybetmişti...

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle anneannesini kaybetmişti. Deniz, sosyal medya hesabı üzerinden anneannesi için duygusal bir paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncu o paylaşımda şunları yazdı: “Yakınları hasta olan çok fazla insan yazıyor. Öncelikle sakin olmak gerekiyor. Bilinmezlik çok korkunç. Sevdiklerinize dokunamamak daha da korkunç biliyorum. Bu gerçeği ağır bir şekilde yaşadım. 10’dan fazla yakınım aynı anda karantina altındaydı. Ve hepsi farklı belirtiler gösterdi. Bu süreçte anneannem melek oldu. Şükür ki son iki testi negatif çıktı tüm ailemin. Hepsi evlerinde izole yaşamlarına devam ediyor.”

BU GÜNLER GEÇECEK

Takipçilerini evde kalmaları konusunda uyaran Deniz, “Hepimiz taşıyıcı olabiliriz ve evde kalmak zorundayız. Zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz farklı yollardan sınanıyoruz. Umutsuzluğa kapılmayın. Hayatta hep kendi ütopyamı yaratıyorum. Pozitif kalmaya çalışıyorum. Başıma gelen her şeyi kabul edip ondan ders çıkarmaya bakıyorum. Bu günler geçecek. Birlik olursak, daha kolay ve sancısız geçecek” dedi.

Pınar Deniz'den duygulandıran paylaşım! Anneannesini koronavirüsten kaybetmişti... ile ilgili etiketler Pınar Deniz Koronavirüs Korona Karantina ölüm covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.