Pınar Deniz düşen reytinglere kesin çözümü buldu! Yargı'nın Ceylin'i mesajı verdi!

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile kısa zamanda büyük bir kitle yakalayan Yargı dizisi sezonun en flaş yapımlarından oldu. Her bölüm başka bir heyecana neden olan dizi ilk bölümleriyle reytinglerde de birinci oldu. Ancak bu hafta rakibi Teşkilat'a geçilince başrol Pınar Deniz'den mesaj geldi.

Yargı, güçlü oyuncuları ve karmaşık hikayesi ile kısa zamanda izleyicisini avucunun içine aldı. Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu gibi yıldızların oynadığı dizi geçtiğimiz hafta aynı gün yayınlanan Teşkilat dizisini geride bırakarak reytinglerde birinci olmuştu.

Ancak Yargı'nın son bölümü hayal kırıklığı yarattı. Her ne kadar diğer dizilere göre ön plana çıksa da Teşkilat'a yenik düştü. Son bölümüyle Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin baş rolünde yer aldığı TRT1’in iddialı dizisi Teşkilat dün akşam yayınlanan 23. bölümüyle Tüm kişilerde ve AB kategorilerinde birinci oldu. ABC1’de küçük farkla önde yer alan Yargı ise haftayı tek birincilikle tamamladı.

PINAR DENİZ MESAJI VERDİ

Gelen bu sonuçlar üzerinde dizide Avukat Ceylin rolünü oynayan güzel oyuncu Pınar Deniz sosyal medya hesabından mesaj verdi. Pınar Deniz izleyiciye ‘Artarak çoğalsın’ mesajı verdi.

Pınar Deniz düşen reytinglere kesin çözümü buldu! Yargı'nın Ceylin'i mesajı verdi!

Teşkilat dizisinde ‘Zehra’ rolü ile başarılı bir grafik sergileyen Deniz Baysal ise instagram hesabından yaptığı aşağıdaki paylaşımla izleyiciye teşekkür etti.

Pınar Deniz düşen reytinglere kesin çözümü buldu! Yargı'nın Ceylin'i mesajı verdi! - Resim : 2

Pınar Deniz düşen reytinglere kesin çözümü buldu! Yargı'nın Ceylin'i mesajı verdi! ile ilgili etiketler Pınar Deniz Yargı ceylin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.