Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan açıklaması! ''2 gün gönül eğlendireceğim''

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan arasındaki yaş farklı zaman zaman sosyal medyada acımasız eleştirilerin yapılmasına sebep olabiliyor. Altuğ, eşiyle arasında olan yaş farkı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Pınar Altuğ,  Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki ‘Gör Beni’ programına konuk oldu. 2008’de evlendiği Yağmur Atacan, 2009’da dünyaya gelen kızı Su ve meslek hayatını anlattı.

Pınar Altuğ'dan dikkat çeken açıklamalar

“17 yaşımda mankenlik yapmaya başladım. 19’umda Türkiye Güzeli seçildim. Daha ertesi gün sokağa çıkar çıkmaz herkes tanıdı. Ömrümün sonuna kadar ünlü olacağım. Başka türlüsünü bilmiyorum. Hayatımdan memnunum. Çok bunaldığım zaman yurtdışına Türklerin olmadığı yerlere kaçıyorum. Kenar köşe yerlerde tatil yapmayı seviyoruz. Yağmur da benim gibi düşünüyor”

'EVLENECEK HALİM YOK'

Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan açıklaması! ''2 gün gönül eğlendireceğim''

“Kocam Yağmur dünyanın magazinden, sosyal medyadan en uzak ve umursamaz insanı. İlk flört dönemimizde yakın arkadaşlarımdan biriyle tanıştırdım. Bebek yüzlü ya ‘Ne yaptığının farkında mısın?’ diye sordu. ‘Evet, evlenecek halim yok, 2 gün gönül eğlendireceğim’ yanıtını verdim."

Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan açıklaması! ''2 gün gönül eğlendireceğim'' - Resim : 2

"Aramızdaki yaş farkı hiç sorun olmadı. Konuşmadık bile. Acaba elimden kaçar mı, gider mi diye hiç endişe etmedim. Sanki yaşı yaşına uygun olunca oluyor mu? Denedik olmadı işte. Yağmur, beni ayakta tutan adamdır aslında.”

Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan açıklaması! ''2 gün gönül eğlendireceğim'' ile ilgili etiketler Pınar Altuğ Yağmur Atacan evlilik Aşk Armağan Çağlayan Sosyal Medya Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.