Pınar Altuğ'dan kızıyla ilgili yoruma sert cevap!

Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlenen Pınar Altuğ sosyal medyada kendisine gelen kötü yorumlara yanıt vermeye devam ediyor. Pınar Altuğ, 2009 yılında dünyaya gelen kızı Su ile ilgili yapılan bir yorumu da yanıtsız bırakmadı.

Sosyal medya hesabından gündelik hayatını ve ailesini sık sık paylaşan Pınar Altuğ gelen çirkin yorumlara da yanıt vermeyi ihmal etmiyor. Pınar Altuğ sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını ve şimdiki halini paylaştı. Bu fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum geldi. Fotoğrafına "9-46 Ama hep kedili. Toplu cevap: hayır aynı kedi değil, malum 37 sene yaşayan kedi henüz yok" notunu düştü.

Ünlü oyuncu, kızının kendisine benzemediğini ve bir çocuk daha düşünüp düşünmediğini soran takipçisine yanıt verdi.

Altuğ'un bu paylaşımına, bir takipçisinden, "Kızınız Su hiç size benzemiyor. İkinci evlat hiç düşündünüz mü?" sorusu geldi.

Güzel oyuncu, takipçisinin sorusuna, "Bana benzeyen olsun diye mi? Ya benzemezse?" şeklinde yanıt verdi."Ya benzerse?" yanıtını alan Altuğ ise, "Benzeyene kadar deneyecek miyiz? Biz bir taneyle çok mutluyuz, sevdiğim adama benziyor daha ne isterim" yorumunu yaptı.

Pınar Altuğ'dan kızıyla ilgili yoruma sert cevap!

 Paylaşımlarına yapılan yorumlara verdiği cevaplarla gündeme gelen Pınar Altuğ, son olarak eşiyle paylaştığı kareye "Kimse bu kadar sürmesini beklemiyordu" yorumunu yazan sosyal medya kullanıcısına; "Biz başkaları için değil kendimiz için evlendik" yanıtını vermişti.

Pınar Altuğ'dan kızıyla ilgili yoruma sert cevap! ile ilgili etiketler Pınar Altuğ Yağmur Atacan Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.