Pınar Altuğ yüzündeki değişimle ilgili açıklama yaptı

Son günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 46 yaşındaki oyuncu Pınar Altuğ imaj yeniledi. Yeni görüntüsüyle bambaşka birine dönüşen Altuğ, Hadise ve Deniz Seki'ye benzetilmesinin ardından açıklamada bulundu.

İmaj yenileyen oyuncu Pınar Altuğ, saçlarını boyattı. Yüzündeki değişimle de dikkat çeken Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları için "Bir süre fotoğrafları paylaşmaya doyamayacağım sanırım" dedi. Oyuncunun estetik yaptırdığı da iddia edildi.

Pınar Altuğ yüzündeki değişimle ilgili açıklama yaptı

Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla gündem olan ve hayranlarının tanımakta zorluk çektiği Altuğ, yeni imajının sırrını açıkladı.

Pınar Altuğ yüzündeki değişimle ilgili açıklama yaptı - Resim : 2

ESTETİK YOK

Zaman zaman takipçilerine verdiği cevaplarla gündem olan Altuğ, bu karelerden birinin altına gelen "Kilo verdiğiniz aşikar. Lakin yüzünüze küçük dokunuşlar olarak neler yaptırdınız?" yorumuna yanıt verdi. 46 yaşındaki Altuğ, "İyi makyaj ve photoshop candır" diyerek estetik yaptırmadığını açıkladı.

 

 

 

Pınar Altuğ yüzündeki değişimle ilgili açıklama yaptı ile ilgili etiketler Pınar Altuğ estetik photoshop imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.