Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan kimdir, kaç yaşında?

Kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan ile evliliği sonrasında sık sık sosyal medyada eleştirilerin hedefine haline gelen Pınar Altuğ’un eşi kimdir sorusu gündeme geldi. Peki, Pınar Altuğ kimdir, kaç yaşında?

Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakterine hayat veren ve ardından da şöhret basamaklarını tek tek tırmanarak kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan ile evlenen Pınar Altuğ, sosyal medyada sık sık eleştirilere maruz kalıyor. Peki, Pınar Altuğ’un eşi kimdir?

Pınar Altuğ kimdir?

1 Kasım 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Pınar Altuğ, St.Benoit Fransız Lisesi’nde okuduktan sonra lise 2. sınıfta mankenlik yapmaya başladı. Liseyi bitirdikten sonra ise 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nü kazandı.

Pınar Altuğ, annesinin çalıştığı tekstil firmasına ait bir defilede Neşe Erberk ile tanışmış ve kendisinden mankenlik teklifi aldı. 1994 yılında “Miss Turkey” yarışmasına katılarak Türkiye güzeli seçildikten sonra 1999 yılında “Pınar’ın Zevki” adlı bir yemek programı yapmaya başladı ve bu programın ardından mankenlik yapmayı bıraktı.

Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan kimdir, kaç yaşında?

Pınar Altuğ, 2002 yılında tüm Türkiye tarafından keyifle izlenen aile dizi “Çocuklar Duymasın” adlı dizide Tamer Karadağlı ile birlikte başrolde oynamaya başladı. Asıl şöhreti yakalaması da bu diziyle oldu. Persil deterjan markasının reklam yüzü oldu, pek çok reklam filminde oynadı.

2003 yılında kendi adını verdiği “Pınar’ın Mutfağından” adlı yemek kitabını çıkardı. 2004-2006 yılları arasında Türkiye’nin Yıldızları programını sundu. 2009 yılında yayınlanan “Aile Reisi” adlı dizide Emre Kınay ve Sermin Hürmeriç ile birlikte oynadı.

Umut Elçioğlu ile 2000 yılında evlenen Pınar Altuğ, 2005 yılında boşandı. Daha sonra 2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile evlendi. Çiftin 2009 doğumlu Su adında bir kızları var.

Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

Yağmur Atacan kimdir?

19 Mayıs 1983 tarihinde Gaziantep’te dünyaya gelen Yağmur Atacan’ın ailesi Yugoslav göçmenidir. Yağmur’un Gaziantep’te doğmasının sebebi de babasının tayin yerinin buraya çıkmasıdır. Annesi ise diş hekimidir.

İlk öğrenimini Eskişehir’de, liseyi ise Üsküdar Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Üniversitede İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nü kazanmıştır. Fakat üniversite eğitimini yarıda bırakmıştır.

Yağmur Atacan, liseyi okurken amatör oyuncu olarak “Cambaz” isimli tiyatro oyununda rol almıştır. Buradaki ilk rolünde “Bebeto” isimli karakteri oynamıştır. 2001 ve 2005 yıllarında ise profesyonel olarak bateristlik yapmıştır. Arkhe ve Hi-Jack isimli gruplarda yer almıştır.

Yağmur Atacan’ın ilk televizyon hayatına girmesi TRT sayesinde olmuştur. 2006 yılında “Ben İstersem” isimli televizyon programında sunuculuk yapmıştır.

2007 senesinin Eylül ayında ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile nişanlanmışlardır. 2008 yılında ise dünya evine girmişlerdir. Evliliklerinden bir sene sonra ise bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Çocuklarına “Su” ismini vermişlerdir.

Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Pınar Altuğ Yağmur Atacan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.