Pin Top trendi dünyayı sardı! Ünlü yıldızların Pin Top hırka modelleri sonbaharı karşılıyor!

Dünyaca ünlü yıldızlar Pin Top trendine katıldı. Jacquemus, hırka ve gömleklerinde yer alan düğme ve fermuarları kullanmayarak görğüs kısmını markanın isminin yazılı olduğu bir pin ile birleştirdi. Son zamanlarda oldukça fazla karşımıza çıkan pin top hırkalar sonbahara da ayak uydurdu.

Jacquemus kampanyasına katılan dünyaca ünlü yıldız Kendall Jenner'den sonra birçok yıldız pin top trendine ayak uydurdu. Kullanılan hırka ve gömlek modellerinde göğüs kısmında yer alan düğme ve fermuarların yerini markanın isminin yer aldığı pin'ler yer aldı.

Eski boleroları andıran kısalıkta tasarlanan modeller bazen bir hırka boyunda da yer alıyor. Özetle son aylarımız ünlü ve influencer isimlerin üzerinde bu hırkaları görmekle ve onlara imrenmekle geçti!

PİN CROP MODELİ SONBAHAR'A UYGUN TASARLANDI!

Pin top trendine katılmak için gelecek yazı beklemek istemiyorsanız modeller Sonbahar'a göre uygun tasarlandı.Crop ya da normal hırka boyundaki tercihlerinizden dilediğinizi yalnızca göğüs hizasında ilikleyerek siz de bu trendi stilinizde uygulayabilirsiniz.

Pin Top trendi dünyayı sardı! Ünlü yıldızların Pin Top hırka modelleri sonbaharı karşılıyor!

Düğmeli modellerde tek bir düğme bırakarak diğer düğmeleri çıkarmayı deneyin.

 Meet The Pin Top: Going Out Fashion Trend For Summer

Shoppers Throw Modesty Out The Window As Searches For 'pin Tops' And  'unitards' Spike | QNewsCrunch

 

Pin Top trendi dünyayı sardı! Ünlü yıldızların Pin Top hırka modelleri sonbaharı karşılıyor! ile ilgili etiketler Kendall Jenner pin top pin top trend pin top model
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.