Piknikte dehşet! Küçük kızı bu hale getirdi...

Antalya’da pikniğe giden anne ile 2 yaşındaki kızı köpek dehşeti yaşadı. Kızının köpeğin ağzından alan anne vücudunda çok sayıda yara olan B.Ö.'yü hastaneye götürdü. Anne Z.Ö., piknik yaparken, köpek saldırısına uğradıklarını söyledi. Ancak anne Z.Ö. doktorun, küçük kızın vücudundaki izlerin kesici alet yarasına benzediği yönündeki beyanı üzerine gözaltına alındı. Anne Z.Ö. küçük kızın vücudundaki yaraların köpek ısırmasından kaynaklandığı tespit edilince serbest bırakıldı.

Korkunç olay, 2 Kasım Cumartesi günü, Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Duacı Mahallesi'nde meydana geldi.

Anne Z.Ö., arkadaşları Ç.B., Y.Y., Y.A., 2 yaşındaki kızı B.Ö. ve 4 yaşındaki oğluyla ormanlık alana pikniğe gitti.

Z.Ö. ormanlıkta kızı B.Ö.'yü, oynadığı sırada köpek ısırdığı iddiasıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Başında, boynunda ve vücudunun farklı yerlerinde çok sayıda yara bulunan küçük kıza doktorlar hemen müdahale etti.

'KESİCİ ALET YARASI' OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Tedaviyi yapan doktor, küçük kızın boynundaki yaraların kesici alet yarasına benzediğini belirterek, durumu hastane polisine rapor etti. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince olaya ilişkin inceleme başlatıldı. Polis tarafından gözaltına alınan anne Z.Ö., olay yerinin jandarma bölgesi olması nedeniyle Döşemealtı Jandarma Karakolu'na teslim edildi.

Z.Ö., jandarma karakolundaki ifadesinde, piknik yaptıkları ormanlık alanda uyuduğu sırada kızından uzakta olduğunu, bu sırada sokak köpeğinin saldırısına uğradığını belirtti. Köpek sesi ve kızının çığlıklarına uyandığını anlatan Z.Ö., "Kızımı kanlar içinde gördüm. Vakit kaybetmeden hastaneye götürdüm" diye konuştu.

ADLİ TIP KÖPEK ISIRIĞI OLDUĞUNU DOĞRULADI

Z.Ö., jandarmadaki işlemlerinin ardından 'taksirle yaralama' suçundan adliyeye sevk edildi. Z.Ö., savcılıktaki işlemleri sonrası serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, B.Ö.'nün vücudundaki yaraların nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor istedi. Yapılan incelemede, yaraların, köpek ısırmasından kaynaklandığı tespit edildi. 2 yaşındaki kız çocuğu ise tedavisinin ardından annesine teslim edildi.

Jandarma ekipleri tarafından tespit edilen köpek ise yakalanarak, hayvan barınağına konuldu.

Piknikte dehşet! Küçük kızı bu hale getirdi... ile ilgili etiketler Antalya Jandarma köpek adli tıp köpek saldırısı köpek ısırığı kesici alet yarası
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.