Photoshopun ayarını kaçıran Merve Boluğur alay konusu oldu

Uzun zamandır bir televizyon projesinde yer almayan, yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan 34 yaşındaki oyuncu photoshopun dozunu kaçırınca takipçilerinin diline düştü.

Yaptığı açıklamalar ve iddialı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, son fotoğrafıyla gündeme geldi. Photoshop’u abartan Merve Boluğur 4 milyona yakın takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı son fotoğraf paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü.

34 yaşındaki ünlü oyuncu Merve Boluğur gündem olmaya devam ediyor. İddialı pozları ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, abartılı derecede Photoshop yapınca dalga konusu oldu.


DALGA KONUSU OLDU

Merve Boluğur son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. 3,6 milyon takipçisi olan Instagram hesabından siyah kombiniyle fotoğrafını yayınlayan Merve Boluğur, yüzüne uyguladığı Photoshop yüzünden sosyal medyada dalga konusu oldu.

 Photoshopun ayarını kaçıran Merve Boluğur alay konusu oldu

"BU KİM?"

Merve Boluğur'un çok sayıda beğeni alan pozuna, "Efekt can çekişiyor şu an", "Bu kim?", "Shop sana olmamış Mervo'ş" gibi yorumlar yapıldı.

 

 

Photoshopun ayarını kaçıran Merve Boluğur alay konusu oldu ile ilgili etiketler Merve Boluğur Sosyal Medya Instagram photoshop imaj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.