Phillip Cocu, Cimbom'un genç yıldızını istiyor!

Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu'nun, Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş'ü yakından takip ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin başına Cocu’nun geçmesinin ardından Galatasaray’da Sinan Gümüş paniği başladı. Cim-Bom’la sözleşme yenilemeyen ve gelecek sezon mukavelesi bitecek olan 24 yaşındaki futbolcuyu Philip Cocu’nun geçen PSV Eindhoven’da görev yaparken istediği ortaya çıktı.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Hollanda temsilcisinin o dönem 5 milyon euroluk bonservisi yüksek bulduğu ve bu nedenle transferin gerçekleşmediği bildirildi. Fenerbahçe’nin başına geçtikten sonra genç futbolculara yönelen Cocu’nun bu nedenle Sinan’ın Galatasaray’daki durumunu yakından takip ettiği de öğrenildi.

Phillip Cocu, Cimbom'un genç yıldızını istiyor!

Galatasaray’da Fatih Terim’in teknik patron olmasının ardından şampiyonluk yolunda çok kritik Konyaspor ve Akhisarspor maçlarında galibiyeti getiren golleri atan Sinan’ın geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Sarı-kırmızılılardan 650 bin euro alan tecrübeli futbolcunun yeni sözleşme ve ücretine zam istediği belirtildi. Sarı-kırmızılıların ise Sinan’la masaya oturmak için dış transferin sona ermesini bekledikleri öğrenildi.

Phillip Cocu, Cimbom'un genç yıldızını istiyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sinan Gümüş Galatasaray Phillip Cocu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.