Pfizer yetkilisinden dünyayı ayağa kaldıracak bomba aşı itirafı! "Testlere tabi tutulmadan piyasaya sürüldü"

Koronavirüs salgınında çok sayıda ülkede kullanılan mRNA aşılarının güvenilirliği ile ilgili olarak Pfizer şirketi yetkilisinden bomba niteliğinde bir itiraf geldi. Pfizer'ın yetkilisi, "Pfizer-Biontech mRNA kovid aşıları koronavirüs bulaşmasına ilişkin testlere tabi tutulmadan piyasaya sürüldü." dedi.

Pfizer şirketi Kovid-19 salgını döneminde, Biontech şirketiyle birlikte virüse karşı mRNA aşısı geliştirerek aşılar sayesinde 2021'den bu yana 45 milyar dolardan fazla ciro elde etti.

Bu cironun en az 10 milyar doları ise kayıtlara kâr olarak geçti.

PFIZER YETKİLİSİNİN İTİRAFI OTURUMA DAMGA VURDU

Avrupa Parlamentosu'nda (AP) bugün Avrupa'da faaliyet gösteren birçok ilaç şirketinin CEO'su ve yetkilisinin de katılımıyla ilaç şirketleri oturumları yapıldı. İlaç şirketleri Avrupa Parlamentosu milletvekilleri tarafından sorgulanırken oturuma katılan Pfizer yetkililerinden birinin koronavirüs aşılarıyla ilgili itirafı ise gündeme adeta damga vurdu.

 

SKANDAL İTİRAF: AŞILAR TESTE TABİ TUTULMADAN PİYASAYA SÜRÜLDÜ

Pfizer'ın yetkilisi, Pfizer-Biontech mRNA kovid aşılarının, koronavirüs bulaşmasına ilişkin testlere tabi tutulmadan piyasaya sürüldüğünü itiraf etti.

MİLLETVEKİLİNDEN NET SORU: EVET YA DA HAYIR DEYİN! 

Hollandalı Avrupa Parlamentosu Milletvekili Rob Roos, Pfizer yetkilisine "Pfizer'ın kovid aşısı piyasaya sürülmeden önce, hastalığın yayılmasını engelleyip engellemediği test edildi mi? Eğer test edildiyse, verileri komisyonumuzla paylaşmanız mümkün mü? sorusunu sordu. Hollandalı vekil "Ve çok net bir cevap talep ediyorum: evet ya da hayır. Teşekkürler" diyerek kritik soruya net bir cevap istedi.

 

"AŞILAR PİYASA SÜRÜLMEDEN ÖNCE BULAŞI ENGELLEYİP ENGELLEMEDİĞİNİ BİLMİYORDUK"

Kritik soruya herkesi şoke eden bir itirafta bulunarak cevap veren Pfizer yetkilisi, testlerin yapılmadığını söyledi; "Aşılar piyasaya sürülmeden önce bulaşmayı engelleyip engellemediğini biliyor muyduk? Hayır. Bilim hızında hareket edip piyasanın nasıl işlediğini öğrenmemiz gerekiyordu."

 

Pfizer yetkilisinden dünyayı ayağa kaldıracak bomba aşı itirafı! "Testlere tabi tutulmadan piyasaya sürüldü" ile ilgili etiketler Test BioNTech aşı Pfizer yetkili itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.