Petrol Ofisi'nde araç sahiplerine benzin, motorin ve LPG'de dev indirim! İşte PO indirimli fiyatlar!

Benzin, motorin ve LPG'ye gelen son zamların ardından akaryakıt istasyonları ile bankalar, araç sahipleri için yeni kampanyalar düzenlemeye başladı. Bu kampanyalar ile beraber akaryakıt ve oto gaz fiyatlarında süper indirimler gerçekleşir oldu.

Son dakika kampanya haberi ise Petrol Ofisi’nden geldi. Kampanya kapsamında Maximum Mobil veya İş Bankası kredi kartı ile gerçekleştirilen alışverişlerde akaryakıt indirimi uygulandığı ifade edildi.

Konu hakkında Petrol Ofisi ile İş Bankası arasında gerçekleştirilen anlaşma doğrultusunda benzin, motorin ve LPG için indirim yapılacağı ve alışverişler toplamında puan hediye edileceği ve bir sonraki akaryakıt alımında bu puanın kullanılarak indirim yapılacağı kaydedildi. Ayrıca alışverişler içinde %2’lik bir indirimin söz konusu olabileceği belirtildi.

Kampanya dahilinde akaryakıt ve oto gaz alışverişlerinde yüzde 2 indirim sağlanacağı ifade edilirken İş Bankası kredi kartı ya da Maximum Mobil ile alışveriş şartı koşulu üzerinde de duruldu. Ayrıca yapılacak oto gaz ya da akaryakıt alışverişlerinde daha az ödeme yapılacağı dile getirildi.

Petrol Ofisi'nde araç sahiplerine benzin, motorin ve LPG'de dev indirim! İşte PO indirimli fiyatlar!

Bu kampanyaya temassız kredi kartı ve öde geç yöntemi ile katılım sağlanabilecek. Öde – Geç kartları ile yapmanız durumunda da bu indirimden faydalanılabilecek ancak Petrol Ofisi Positive Card ile yapılacak alışverişler geçerli sayılmayacaktır.

Petrol Ofisi akaryakıt indirim kampanyasına katılmak için Maximum Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek detaylı bilgilere ulaşabilir ve bununla beraberde akaryakıt ve oto gaz fiyatlarındaki bu düşüş fırsatını kesinlikle kaçırmadan yararlanabilirsiniz.

Petrol Ofisi'nde araç sahiplerine benzin, motorin ve LPG'de dev indirim! İşte PO indirimli fiyatlar! ile ilgili etiketler benzin Motorin İndirim petrol ofisi lpg
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.