Petrol fiyatları uçuşa geçti: Benzin ve motorine bir zam daha bekleniyor!

Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle yükselişe geçen petrol fiyatları akaryakıta zam üstüne zam gelmesine neden oluyor. Sektör yetkilileri Pazartesi gecesi (7 Mart 2022), motorine 1 TL 44 kuruş, benzine ise 57 kuruş zam gelmesi beklendiğini açıkladı.

Akaryakıtta art arda gelen zamlar yeni haftada da devam edeceğe benziyor. 

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 7 Mart'tan itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 TL 44 kuruş, benzine 57 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

3 GÜN PEŞ PEŞE ZAM GELMİŞTİ

Yılbaşından itibaren akaryakıta yüzde 50'den fazla zam gelirken, son 15 aydaki artış yüzde 200'e yaklaştı. Dün motorine 84 kuruş, benzine ise 69 kuruş zam gelmişti.

 

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI AKARYAKIT FİYATINI ARTIRIYOR

Sene başında 73 dolar olan ham petrolün varil fiyatının, Rusya'nın Ukrayna’ya askeri müdahalesi ve Batı ülkelerinin yaptırım kararlarıyla 119,8 dolara kadar yükselmesi akaryakıt fiyatlarındaki artışta etkili oluyor.

 

Petrol fiyatları uçuşa geçti: Benzin ve motorine bir zam daha bekleniyor! ile ilgili etiketler benzin Petrol Motorin Akaryakıt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.