Petrol fiyatları kritik seviyenin altına indi

Küresel durgunluk ve teknik satış endişesi petrol fiyatlarını vurdu. Brent ham petrol değer kaybederek varil başına 100 doların altına düştü. Bu gelişme üzerine dünya petrol fiyatları da geriledi.

Petrol fiyatları varil başına 100 doların altına düştü. West Texas Intermediate, yüzde 1.9 kadar geriledi ve varil başına 98 dolar civarında işlem gördü.

Petroldeki bu düşüş, küresel bir durgunluk ve teknik satış endişesinden kaynaklanıyor ancak piyasa temellerinde çok az değişiklik oldu.

Dünya petrol fiyatları, Brent ham petrolünün varil başına 100 doların altına düşmesiyle potansiyel bir durgunluğun talebi azaltacağı korkuları üzerine düşüş gösterdi.

Petrol fiyatları kritik seviyenin altına indi ile ilgili etiketler Petrol petrol fiyatları brent petrol brent petrol fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.