Petkim'den Galatasaray'a 19 sayı fark

Galatasaray'ın ING Basketbol Süper Ligi'ndeki kötü gidişatı Petkim Spor karşısında da sürdü. İzmir temsilcisi evinde rakibini 19 sayı farkla mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar üst üste 3. yenilgisini yaşadı.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Aliağa Petkimspor, Galatasaray'ı 19 sayı farkla 83-64 mağlup etti. İzmir ekibi ilk yarısını 40-32 önde tamamladığı maçın son çeyreğine girilirken de 6 sayılık bir avantaj yakaladı: 58-52. Son 10 dakikada farkı açan Petkim Spor, 25-12'lik çeyrek skoruyla parkeden 19 sayı farkla galip ayrıldı.

2. galibiyetini elde eden ev sahibinde Amerikalı guard Kendrick Ray 19 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Eski Galatasaray'lı uzun Ege Arar 9 sayı, 9 ribaundla double-double'a yaklaştı. Litvanyalı point guard Šarūnas Vasiliauskas ise 10 sayı, 5 asistle galibiyette önemli rol oynadı.

Galatasaray'da ise Hamiloton 17 sayı, 8 asistle ayakta kalan tek isim oldu. Sarı-Kırmızılılar, Fethiye ve Gaziantep'ten sonra Petkim'e de yenilerek üst üste 3. kez mağlup oldu ve 2 galibiyette kaldı.

Petkim'den Galatasaray'a 19 sayı fark

BAHÇEŞEHİR'İN ÖNLENEMEZ DÜŞÜŞÜ

 ING Basketbol Süper Ligi'nde günün ilk maçında ise Afyon Belediyespor deplasmanda Bahçeşehir Koleji'ni 70-76'yla geçti. Haftaiçi Reyer Venezia'ya uzatmada mağlup olup İtalya'dan yorgun dönen ev sahibi EuroCup'ta 5'te 0 yaparken ligde de 6 maçın 3'ünü kazanabildi. Afyon ise bu sonuçla 3 maç aradan sonra kazanıp 3. galibiyetine ulaştı.

Petkim'den Galatasaray'a 19 sayı fark ile ilgili etiketler Galatasaray Basketbol Petkim Spor
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.