Petek Dinçöz'ün nazar korkusu... Konser öncesi kurşun döktürdü

Serkan Kodaloğlu ile boşandıktan sonra Miami'ye yerleşen ve yıllar sonra yeniden sahnelere geri dönen Petek Dinçöz nazara karşı önlemini aldı. Sahne öncesi kurşun döktüren Petek Dinçöz o anlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile evlendikten sonra ekranlara ve sahnelere veda eden Petek Dinçöz, 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mart ayında anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. 41 yaşındaki şarkıcı, evliliğini bitirdikten sonra oğlu ile birlikte Miami'ye taşınarak yeni bir hayata başlamıştı.

Evlendikten sonra ekranlarda yer almayan ve konser vermeyen Petek Dinçöz sahalara geri döndü. Yıllar sonra ilk konserini geçtiğimiz ay Miami'de veren Petek Dinçöz çeşitli mekanlarda sahne almaya başladı.

NAZARA KARŞI ÖNLEM ALDI

Nazar korkusu olan Petek Dinçöz, nazardan korunmak için eski bir yönteme başvurdu ve kurşun döktürdü. Sahne öncesi kuliste kurşun döktüren Petek Dinçöz o anlarını Instagram hesabından ''Sahne öncesi kurşun döküyor nazara, negatif enerjiye karşı Aslı Güder'' notuyla yayınladı.

Petek Dinçöz'ün nazar korkusu... Konser öncesi kurşun döktürdü

Petek Dinçöz'ün nazar korkusu... Konser öncesi kurşun döktürdü ile ilgili etiketler petek dinçöz nazar kurşun dökme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.