Petek Dinçöz'den meslektaşı Demet Akalın'a olay gönderme

Ünlü popçu Demet Akalın, önceki akşam bir mekanda sahneye çıkmış ve bir çok kadın meslektaşının aksine siyah kapalı uzun bir elbise tercih etmişti. Kıyafeti için ''Dün gece asillik dersi verdiğimiz doğrudur'' yorumunda bulunan Demet Akalın'a Petek Dinçöz göndermede bulundu.

Demet Akalın'ın son konserinde giydiği kıyafeti sosyal medyada gündem oldu. Ünlü bir markaya ait olan siyah uzun ve bol bir elbise tercih eden Akalın, sahne öncesi çektirdiği bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaştı.

Şarkıcı, bir takipçisinin, "Balmumun olmamış. Neredeyse söyle gitmeyelim" yorumuna, "Sizi çıplaklığa o kadar alıştırdılar ki asıl şıklık görünce beyniniz yanıyor. Kurban olayım dünya modasına bak! Soyunmak istemeyen, benim gibi sadece sahne yapmak isteyenler de var. Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor, k*k* izlemeye değil" karşılığını verdi.

 demet akalın

''ASİLLİK DERSİ VERDİĞİMİZ DOĞRU''

Dekolteden uzak siyah bir elbiseyle sahneye çıkan Demet Akalın, konserden karelerini ''Dün gece asillik dersi verdiğimiz doğrudur'' notuyla yayınladı. Akalın'ın bu çıkışı, son dönemde sahne kıyafetleriyle bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri alan Gülşen, Hadise, Simge Sağın ve Aleyna Tilki'ye gönderme olarak algılandı.

DEMET AKALIN

''BİRİ ASALET Mİ DEDİ?''

Demet Akalın'ın ardından meslektaşı Petek Dinçöz de benzer tarzda bir elbise tercih ederek konser sahnesine çıktı. Siyah uzun ve dar bir elbise giyen Petek Dinçöz paylaşımına ''Biri Asalet mi dedi?'' notunu düştü. Dinçöz'ün paylaşımına düştüğü bu not Akalın'a gönderme olarak yorumlandı.

PETEK DİNÇÖZ

 

Petek Dinçöz'den meslektaşı Demet Akalın'a olay gönderme ile ilgili etiketler Petek Dinçöz Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.