Petek Dinçöz nişanlandı! İşte sır gibi saklanan törenden ilk fotoğraflar...

Yaklaşık 5 ay kadar önce eski eşi Serkan Kodaloğlu’ndan tek celsede boşandıktan sonra yurt dışına taşınan Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Nida Büyükbayraktar ile nişanlığını takipçilerine duyurdu.

Unutulmaz şarkılarıyla sık sık hatırlanan şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 senesinde iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuş ancak 2022 yılının Mart ayında tek celsede evliliklerini bitirme kararı almışlardı. Boşanmanın sonrasında Miami'ye taşınan Dinçöz burada yeni bir aşka yelçen açarak evlilik yolunda ilk adımın da atmış oldu.

Oğlu ile beraber Miami'ye taşındıktan sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Petek Dinçöz, özel hayatıyla ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir paylaşımda da bulunmamıştı. Instagram hesabı üzerinden nişan yüzükleriyle bir fotoğraf paylaşan Dinçöz, "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın" notunu düşmeyi unutmadı.

Petek Dinçöz nişanlandı! İşte sır gibi saklanan törenden ilk fotoğraflar...

Petek Dinçöz eski eşi Serkan Kadoğlu ile boşanmasının sonrasında sosyal medyadan, "Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle" paylaşımında bulunmuştu.

Petek Dinçöz nişanlandı! İşte sır gibi saklanan törenden ilk fotoğraflar... - Resim : 2

Petek Dinçöz nişanlandı! İşte sır gibi saklanan törenden ilk fotoğraflar... - Resim : 3

Petek Dinçöz nişanlandı! İşte sır gibi saklanan törenden ilk fotoğraflar... ile ilgili etiketler Nisan petek dinçöz Nida Büyükbayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.