Petek Dinçöz, eski eşi Can Tanrıyar'ın aldırdığı karara uymazsa hapis yatacak

Can Tanrıyar’ın 2008 - 2010 yılları arasında evli olduğu eski eşi Petek Dinçöz hakkında koruma kararı talep etmesi üzerine Anadolu Aile Mahkemesi, Dinçöz’ün 2 ay süreyle Tanrıyar’a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz, geçtiğimiz Mart ayında 8 yıldır evli olduğu iş insanı Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmış ve boşanmanın ardından oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Amerika’ya yerleştiğini duyurmuştu. Ancak Petek Dinçöz sürekli olarak 12 yıl önce boşandığı Can Tanrıyar ile gündeme gelmeye başladı. Tamar Tanrıyar evli olan ve yeniden baba olmaya hazırlanan Can Tanrıyar bu gelişmelerden çok rahatsız olup avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurarak eski eşi Petek Dinçöz hakkında koruma kararı talep etti.

MAHKEMEDEN 'PETEK DİNÇÖZ' KARARI

Talebi değerlendiren İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi, Petek Dinçöz’ün 2 ay süreyle Can Tanrıyar’a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, iletişim araçlarıyla veya sair surette Tanrıyar’ı rahatsız etmemesine karar verdi.

Dinçöz, mahkemenin uzaklaştırma kararına uymaması ve karara aykırı hareket etmesi halinde, 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis cezasına tabi tutulacak. (İHA)

Petek Dinçöz, eski eşi Can Tanrıyar'ın aldırdığı karara uymazsa hapis yatacak ile ilgili etiketler mahkeme dava petek dinçöz can tanrıyar koruma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.