Petek Dinçöz 3. kez nikah masasına oturdu! Nida Büyükbayrakdar ile evlendi

8 yıllık eşi ve oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu'nun babası Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan 3,5 ay sonra işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlanan Petek Dinçöz 3. kez nikah masasına oturdu. 41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz dün akşam Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel'de düzenlenen törenle Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirdi. İşte çiftin düğününden ilk kareler...

2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mart ayında sonlandıran Petek Dinçöz, boşanmanın ardından çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayraktar kısa süre içinde evlilik kararı almış ve nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

 

YENİDEN NİKAH MASASINA OTURDU


Serkan Kodaloğlu ile evliliğinden İrfan Aslan Kodaloğlu adında bir oğlu bulunan Petek Dinçöz dün 3. kez nikah masasına oturdu. Ünlü şarkıcı ile işletmeci Nida Büyükbayraktar, Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel'de düzenlenen törenle mutluluğa 'evet' dedi.

petek-dincoz-dugun


Çiftin düğünden kareleri sosyal medyada paylaşıldı. Eşiyle düğünden bir karesini Instagram hesabından paylaşan Petek Dinçöz'e takipçilerinden tebrik mesajları yağdı. Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar'ı aileleri ve yakın dostları mutlu gününde yalnız bırakmadı.


SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Düğünün hemen ardından ise Petek Dinçöz'den hamle gecikmedi. Dinçöz, 1.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabındaki adını güncelleyerek "Petek Dinçöz Büyükbayrakdar" yaptı.


PETEK DİNÇÖZ'ÜN EVLİLİKLERİ

Petek Dinçöz ilk evliliğini 2008 - 2010 yılları arasında Can Tanrıyar ile yapmıştı. Dinçöz, yapımcı Can Tanrıyar ile 11 Ocak 2008'de canlı yayında evlenip, 10 Mart 2010'da da boşanmıştı. Ünlü şarkıcı, ikinci evliliğini ise iş insanı Serkan Kodaloğlu ile Temmuz 2014'te yapmıştı. Çift ilk ve tek çocukları olan İrfan Aslan Kodaloğlu'nu 4 Ağustos 2017 tarihinde kucaklarına almışlardı. Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu geçtiğimiz Mart ayında sürpriz bir kararla tek celsede boşandı.

İşte düğünden ilk kareler...

petek-dincoz-dugun

petek-dincoz-dugun

petek-dincoz-dugun

petek-dincoz-dugun

petek-dincoz-dugun


Petek Dinçöz 3. kez nikah masasına oturdu! Nida Büyükbayrakdar ile evlendi ile ilgili etiketler Düğün nikah Sosyal Medya Nida Büyükbayraktar petek dinçöz serkan kodaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.