Peş peşe operasyon geçirdi! Sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın sağlık durumu nasıl?

Gerçek ismi Burak Özdemir olan, sosyal medyada CZN Burak olarak tanınan ünlü şef ve sosyal medya fenomeni, sevenlerini korkuttu. Hastane odasından bir paylaşımda bulunan CZN Burak operasyon geçirdiğini söyledi. Sağlık durumu merak edilen CZN Burak'ın ablası, ünlü fenomenin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Sosyal medyanın tanınmış isimlerinden, ünlü şef ve restoran zincirini sahibi 27 yaşındaki CZN Burak takipçilerini ve sevenlerini korkuttu. Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla viral olan, devasa yemekler yapan, Dubai'deki restoranlarında dünyaca ünlü isimleri ağırlayan Burak Özdemir hastanelik oldu.


AMELİYAT OLDUĞUNU DUYURDU

29,4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından hastane odasından bir paylaşım yapan Özdemir, ameliyat olduğunu duyurarak ''Ufak bir ameliyat geçirdim. Birbirinden güzel iyi dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim.'' açıklamasında bulundu.

Peş peşe operasyon geçirdi! Sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın sağlık durumu nasıl?


Neden operasyon geçirdiği henüz bilinmeyen ve sağlık durumu merak konusu olan CZN Burak'ın ablası ise, kardeşinin ikinci bir operasyon geçirdiğini belirterek Instagram hesabından kendisine çok sayıda mesaj ve geçmiş olsun dileklerinin gelmesi üzerine şu açıklamayı yaptı:

''Burak çok iyi. Ufak bir operasyon daha geçirdi. Mesajlarınıza henüz cevap veremiyor ama bütün bunların hepsini ona iletmeye çalışıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyor. Ben ablası''

Peş peşe operasyon geçirdi! Sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın sağlık durumu nasıl?

İstanbul'daki özel bir hastanede ameliyat olan Özdemir'in bir süre daha tedbir amaçlı hastanede kalacağı ve sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

Peş peşe operasyon geçirdi! Sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler CZN Burak Hastane Ameliyat Operasyon Burak Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.