Pes doğrusu! Salona kazdığı çukurun içinde yakalandı!

Ateşli silah ile kasten yaralama suçundan Manisa'da aranan şüpheli, evinin salonundaki kanepenin altından çıktı. Salona kazdığı çukurun içinde jandarma tarafından yakalanan şüphelinin olayda kullandığı düşünülen silah da ele geçirildi.

Manisa'da ateşli silah ile kasten yaralamadan aranan şüpheli evinin salonundaki kanepenin altına kazdığı çukur içinde jandarma tarafından yakalandı.

Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde 27 Temmuz 2021 tarihinde 'Ateşli silah ile kasten yaralama', 'Konut dokunulmazlığı ihlali' ve 'Mala zarar verme' olaylarının şüphelisi ve firari durumda bulunan Gökhan K. aranıyordu.

Pes doğrusu! Salona kazdığı çukurun içinde yakalandı!

Jandarma tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 40 yaşındaki Gökhan K.'nın ikamet adresine döndüğü tespit edildi. Ekipler şüpheli şahsın evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada salonda bulunan kanepenin altına kazılmış bir çukurun içinde şüpheli G.K. ele geçirildi.

Pes doğrusu! Salona kazdığı çukurun içinde yakalandı! - Resim : 2

Şüpheliyle birlikte olayda kullanıldığı düşünülen seri numarası olmayan 9 milimetre çapında bir tabanca da ele geçirildi. Şüpheli jandarma tarafından gözaltına alınırken sorgusunun ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

27 Temmuz'da Dilek Mahallesi'nde yaşayan Gökhan K. (40), henüz bilinmeyen nedenle evinin balkonunda bulunan Meltem Artın'a (31) tabancayla ateş etmiş, yaralanan ve hamile olduğu öğrenilen kadın Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde tedaviye alınmıştı. Yaralı kadının hamile olması nedeniyle vücudundaki kurşun çıkarılamamıştı.

İHA

Pes doğrusu! Salona kazdığı çukurun içinde yakalandı! ile ilgili etiketler Manisa salonda çukur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.