Pes artık! Türk bayrağıyla doluya önlem aldı tepki yağdı

İstanbul'da üniversite bahçesinde Türk bayrağıyla aracını doludan korumaya çalışan bir kişi tepki çekti. Olayı gören bir vatandaşın uyarması ve sosyal medyadan canlı yayın yapması sonrasında bayrak aracın üzerinden kaldırıldı.

Mega kentte beklenen dolu yağışına, birçok araç sahibi kendince önlem alıp araçlarını korumak için seferber oldu. Otomobiller karton, plastik, halı, membran, çatı malzemesi hatta köpükle sarılıp paketlendi, korumaya alındı.

Ancak bir üniversitenin bahçesinde çekilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. İddiaya göre eğitim görevlisi olan bir kişi aracını Türk Bayrağı ile sarıp korumaya çalıştı.

Bölgedeki bir vatandaş durumu sosyal medyadan canlı yayınla paylaşınca araç sahibi uygulamadan vazgeçip bayrağı yerine kaldırdı.

Pes artık! Türk bayrağıyla doluya önlem aldı tepki yağdı ile ilgili etiketler Türk bayrağı Yağış Sosyal Medya bayrak dolu koruma tepki

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.