Çakarlı araçlarla dedesinin mezarına gitti

İkinci Abdülhamid'in torunu çakarlı araçla programa gitti orada 'Şehzade' sloganlarıyla karşılandı. Pes artık dedirten görüntüler tartışmaya yol açtı.

İstanbul'da 2. Abdülhamid'in torunu Kayıhan Osmanoğlu, çakarlı araçlarla dedesinin mezarlığına gitti. 'Pes artık' dedirten görüntülerde bir grubun Kayıhan Osmanoğlu'nu 'Şehzade' diye karşılaması ise dikkat çekti.

10 Şubat'a ait olup 13 Şubat'ta paylaşılan görüntülerde, Vefatının 103. yıldönümü için 2. Abdülhamit’in türbesi önünde toplanan Devlet-i Aliyye Ocakları üyeleri, padişahın 4. kuşaktan torunu olan başkanları Kayıhan Osmanoğlu’nu mehter takımı ve “Yolun yolumuzdur şehzadem” sloganlarıyla karşıladı.

Görüntülerde ellerinde 'Devlet-i Aliyye Ocakları' yazılı pankartlar ve başlarında fes bulunan bir grup karşılıyor. Sultanahmet Meydanı'nda toplanan grup daha sonra Osmanoğlu'nun öncülüğünde Ayasofya'ya yürüyor.

 

Çakarlı araçlarla dedesinin mezarına gitti ile ilgili etiketler osmanoğlu şehzade

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.