Pervin Buldan'ın fotoğrafına paylaşım rekoru

Gara'da terör örgütü PKK tarafından katledilen 13 şehit ile ilgili konuşurken "PKK ile irtibat ve ilişkimiz yok" diyen HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın sosyal medya hesabından yaptığı 'Kandil' paylaşımı yeniden gündemde. Twitter'dan yapılan paylaşımı yeniden dolaşıma sokan vatandaşlar, gerçeği Buldan'ın yüzüne vurarak tepkilerini dile getirdi.

Gara operasyonu esnasında PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için, kaçırıldıkları dönemde “Biraz misafir edilecekler sonra bırakılacaklar” söyleminde bulunan HDP’li Pervin Buldan, partisinin PKK ile bir ilişkisi olmadığını iddia etti.

"PKK İLE HERHANGİ BİR İLİŞKİMİZ YOK"

 Nevşin Mengü'ye konuşan Buldan, “PKK ile herhangi bir diyaloğumuz bir irtibatımız yok. Bizim PKK ile herhangi bir ilişkimiz yok” ifadelerini kullandı.

GERÇEĞİ TEKRAR TEKRAR YÜZÜNE VURDULAR

PKK ile irtibatlarını söz konusu dahi olmadığını söyleyen Pervin Buldan'ın PKK elebaşları ile olan fotoğrafları sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşıldı.

Buldan'ın 2015 yılında Cemil Bayık ile fotoğrafını 'Bir Kandil fotosu da benden olsun :)' notuyla paylaştığı gönderi ise Twitter'da yeniden gündem oldu.

 

"HA DURAN KALKAN, HA PERVİN BULDAN"

Vatandaşlar, gerçeği Buldan'ın yüzüne yaptıkları paylaşımlarla vurdu. Buldan'ın paylaşımı, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin "Ha Murat Karayılan, ha Meclis'teki kara çiyan. Ha Duran Kalkan, ha Pervin Buldan" ifadeleri ile eleştirildi.

İşte gelen yorumlardan bazıları:

 

ÇOCUKLARININ LÜKS YAŞAMI

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları Buldan'ın çocuklarının yaşadığı lüks yaşama karşı da tepkilerini dile getirdi. Buldan’ın kızı Zelal Buladan'ın rüya gibi hayatına ilişkin sosyal medya paylaşımları dikkati çekiyor.

Pervin Buldan'ın fotoğrafına paylaşım rekoru

Avrupa'yı karış, karış gezen Zelal'in Brezilya'nın ünlü Rio karnavalına da  katıldığı ortaya çıkmıştı.

Pervin Buldan'ın fotoğrafına paylaşım rekoru - Resim : 2

Pervin Buldan'ın fotoğrafına paylaşım rekoru - Resim : 3

Pervin Buldan’ın oğlu Neçirvan’ın değeri 200 bin liradan fazla olan üstü açık BMW model lüks bir otomobile bindiği, boşta kalan zamanlarında ise havuzlu villasında keyif çattığı ortaya çıkmıştı.

Pervin Buldan'ın fotoğrafına paylaşım rekoru - Resim : 4

Zelal ise Royal Holloway Üniversitesi’nde 150 bin lirayı aşkın ücret ödenerek eğitim görüyor.

Pervin Buldan'ın fotoğrafına paylaşım rekoru - Resim : 5

Pervin Buldan'ın fotoğrafına paylaşım rekoru - Resim : 6

Pervin Buldan'ın fotoğrafına paylaşım rekoru ile ilgili etiketler Pervin Buldan PKK Twitter terörist HDP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.