Pervin Buldan'ın çocukları dünyayı geziyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın "Hakkarili gençler dağlarda" ifadesinin yer aldığı bir videoyu paylaştı. O görüntülerin paylaşılmasının ardından Buldan'ın çocuklarının lüks yaşamı da sosyal medyada gündem oldu.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın terörist elebaşı Abdullah Öcalan ve Kandil'deki teröristlere “Hakkarili gençler dağlarda" sözleriyle selam gönderdiği videosu dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından paylaşıldı.

Kürtlerin haklarını savunduğunu iddia eden ve terör örgütü PKK ile ilişkisini gizlemeyen Buldan'ın çocuklarının lüks yaşamı ise o görüntülerin ardından yeniden gündeme geldi.

Pervin Buldan'ın çocukları dünyayı geziyor

Buldan’ın oğlunun dünyanın en lüks tatil adalarından biri olan Maldivler’de tatil yaptığı fotoğraflar sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

ZELAL BULDAN'IN RÜYA GİBİ YAŞAMI

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın kızı Zelal Buldan'ın rüya gibi hayatına ilişkin sosyal medya paylaşımları dikkati çekiyor.

Pervin Buldan'ın çocukları dünyayı geziyor - Resim : 2

Avrupa'yı karış, karış gezen Zelal'in Brezilya'nın ünlü Rio karnavalına dahi katıldığı ortaya çıktı.

Pervin Buldan'ın çocukları dünyayı geziyor - Resim : 3

Pervin Buldan’ın oğlu Neçirvan’ın değeri 200 bin liradan fazla olan üstü açık BMW model lüks bir otomobile bindiği, boşta kalan zamanlarında ise havuzlu villasında keyif çattığı ortaya çıkmıştı.

Pervin Buldan'ın çocukları dünyayı geziyor - Resim : 4

Zelal ise Royal Holloway Üniversitesi’nde 150 bin lirayı aşkın ücret ödenerek eğitim görüyor.

Pervin Buldan'ın çocukları dünyayı geziyor - Resim : 5

Pervin Buldan'ın çocukları dünyayı geziyor - Resim : 6

Pervin Buldan'ın çocukları dünyayı geziyor ile ilgili etiketler Pervin Buldan Çocuk HDP
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.