Peru'da korkunç kaza: Yolcu otobüsü vadiye yuvarlandı! Onlarca ölü ve yaralı var...

Peru'da bir yolcu otobüsü 100 metre derinliğindeki vadiye yuvarlandı. Korkunç kazada 22 kişi hayatını kaybederken, 33 kişi ise yaralandı.

Peru'nun Pataz eyaletinde dağlık bir bölgede, Tayabamba kentinden Trujillo kentine giden yolcu otobüsü, şoförün kontrolü kaybetmesi sonucu 100 metre derinliğindeki vadiye yuvarlandı.

22 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 33 KİŞİ YARALANDI

Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, kazada 22 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Kazada yaralananlar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Peru'da korkunç kaza: Yolcu otobüsü vadiye yuvarlandı! Onlarca ölü ve yaralı var...

O BÖLGEDE ÇOK SAYIDA KAZA MEYDANA GELİYOR

Kazanın meydana geldiği yolun çamurlu ve bakımsız olduğu belirtilirken, engebeli bölgede çok sayıda kaza meydana geldiği öğrenildi.

İşte olay yerinden gelen görüntüler...

Peru'da korkunç kaza: Yolcu otobüsü vadiye yuvarlandı! Onlarca ölü ve yaralı var... - Resim : 2

Peru'da korkunç kaza: Yolcu otobüsü vadiye yuvarlandı! Onlarca ölü ve yaralı var... - Resim : 3

Peru'da korkunç kaza: Yolcu otobüsü vadiye yuvarlandı! Onlarca ölü ve yaralı var... - Resim : 4

Peru'da korkunç kaza: Yolcu otobüsü vadiye yuvarlandı! Onlarca ölü ve yaralı var... ile ilgili etiketler Peru Otobüs kaza yolcu otobüsü vadi ölü yaralı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.