Pers Prensi: Zamanın Kumları filmi konusu nedir? İşte Pers Prensi: Zamanın Kumları oyuncuları!

Bu akşam SHOW TV ekranlarında yayınlanacak Pers Prensi: Zamanın Kumları filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Pers Prensi: Zamanın Kumları filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Pers Prensi: Zamanın Kumları filmi konusu nedir? İşte Pers Prensi: Zamanın Kumları oyuncuları!

Pers Prensi: Zamanın Kumları filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Pers Prensi: Zamanın Kumları filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Pers Prensi: Zamanın Kumları filmi konusu nedir? İşte Pers Prensi: Zamanın Kumları oyuncuları!

PERS PRENSİ: ZAMANIN KUMLARI FİLMİNİN KONUSU

6. yüzyıl İran'ında yaşayan Destan bir sokak çocuğudur, öksüzdür ve hiç parası yoktur. Tesadüfen kralın dikkatini çeker ve onun tarafından evlat edinilir. Kralın oğulları ile birlikte büyüyen ve amcası Nizam'dan bilgelik ve asalet öğrenen Destan, güçlü bir savaşçı olur. Destan, günün birinde önemli bir hazineyi ele geçirir: Ölümlülere zamanı tersine çevirme olanağı tanıyan efsanevi 'zamanın kumları'nın anahtarı olan antik, cam saplı bir hançer... Ancak bu sırada Kral suikasta kurban gider ve Destan suçlanır. İsmini temize çıkarmak isteyen Destan, ailesi yüz yıllardır 'zamanın kumları'nı muhafaza eden gözüpek prenses Tamina ile iş birliği yapmak zorunda kalır.

PERS PRENSİ: ZAMANIN KUMLARI OYUNCULARI

Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina, Steve Toussaint

Pers Prensi: Zamanın Kumları filmi konusu nedir? İşte Pers Prensi: Zamanın Kumları oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.