Perinçek'ten rakılı Atatürk anmasına tepki

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 97. yıl dönümü, yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

Türk milleti için büyük anlam taşıyan bu günde, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un önemi bir kez daha idrak edildi.

Diğer yandan sosyal medyada, zafer günün nedeniyle çok sayıda mesaj paylaşılırken, Atatürk ve zafer kahramanlarının "anıldığı" bir mesaj tepki topladı.

RAKILI ATATÜRK ANMASINA TEPKİ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in gündeme getirdiği mesajda, Gazi Mustafa Kemal'in "rakı ve leblebi" ile anılması tartışma yarattı.

Doğu Perinçek, internetten dolaşıma sokulan Atatürk’ü leblebi ve rakı ile anan mesaja tepki gösterdi.

Doğu Perinçek, şu ifadeleri kullandı;

"İnternette Atatürk'ü leblebi ve rakı ile anan bir mesaj dolaştırılıyor. Türkiye vatan savaşı verirken, Atatürk rakı ve leblebiyle mi anılır?

O mesajda Türk halkının Atatürk için 'hayal kırıklığı' olduğu söyleniyor. Türk Halkı olmasa Atatürk olur muydu? Türk Halkı, Atatürk için şanstır, hayat kaynağıdır. Düşmanı denize döken Türk halkıdır, yani Mehmetçiktir.

Atatürk, 'Bir Türk dünyaya bedeldir' diyecek kadar Türk halkına güveniyordu. Atatürk’ün büyük devrimci mirası yerine rakı ve leblebiyi koyanlar Türk halkına güvenmiyorlar. Atatürk, Türk halkındaki büyük cevheri devrimci enerjiye dönüştüren büyük önderdir.

Onu yedi iklimde Atatürk yapan bu önderliğidir. Atatürk’ü hiç anlamamışız. Türkiye, bugün her cephede ABD emperyalizmine karşı direnerek Atatürk’ün vatan savaşı cephesinde mücadele ediyor."

Perinçek'ten rakılı Atatürk anmasına tepki

İŞTE İNTERNET PAYLAŞILAN O MESAJ;

Perinçek'ten rakılı Atatürk anmasına tepki - Resim : 2

Perinçek'ten rakılı Atatürk anmasına tepki - Resim : 3

 

Perinçek'ten rakılı Atatürk anmasına tepki ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Doğu Perinçek Mustafa Kemal Atatürk rakı 30 Ağustos Zafer Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.