Perinçek ve Cevizoğlu ile Küçük birbirine girdi

Ulusal Kanal'da Hulki Cevizoğlu'nun sunduğu Ceviz Kabuğu programında PKK terör örgütü müdür? sorusu ortamı gerdi. Önce Yalçın Küçük ile Doğu Perinçek bu soru üzerine tartıştı. Sonrasında Cevizoğlu devreye girdi. Yalçın Küçük'ü hedef alan Cevizoğlu ısrarla tekrarladığı soruya kaçamak yanıtlar alınca, "Bana şov yapma. Buraya şov yapıp mağduru oynamaya gelmeyin" dedi. İşte canlı yayında yaşanan o gergin anlar...

Hulki Cevizoğlu'nun Ulusal Kanal'da hazırlayıp sunduğu Ceviz Kabuğu programının konukları Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile Yalçın Küçük'tü. 

Programın hemen başında Perinçek, Küçük arkadaşlıklarının 1960'lardan bugüne geldiğini, programda buluşmaktan da ayrı bir lezzet aldıklarını ve bundan sevinç duyduklarını söylediler. Ancak bu karşılıklı güzellemeler ilerleyen dakikalarda ikilinin farklı görüşleri devreye girince sert tartışmaya dönüştü. 

Doğu ve Güneydoğu'daki terör operasyonlarını eleştiren Yalçın Küçük, silahlı kuvvetlere destek veren Perinçek'e "Sen Davutoğlu gibi, Sen Tayyip gibi konuşuyorsun, sen kimsin?" diye sert ifadelerle tepki gösterdi.

Perinçek'in bu agresif çıkışa cevabı ise "Saçmalamayın" oldu.

Bu sırada programın moderatörü Hulki Cevizoğlu, Yalçın Küçük'e "PKK terör örgütü müdür?" sorusunu yöneltti. Küçük ise bu soruya cevap vermeyeceğini belirtti.

Ancak ısrarla aynı sorunun sorulması üzerine bu kez de "Sizin her sorduğunuz soruya asla cevap vermeyeceğim" diye tepki gösterdi Küçük.

Cevizoğlu ise Küçük'ün bu tavrı üzerine "öyleyse buraya niye geldiniz" diye sordu.

Yalçın Küçük ise bu soruya "Ben buraya düşüncelerimi söylemeye geldim" sözleri ile yanıt verdi.

Bu sorunun ardından programdaki tansiyon iyice tırmanırken ikili arasında sonrasında şu konuşmalar geçti:

Hulki Cevizoğlu: "Yok öyle tek taraflı konuşmak. Burası bir tartışma programı.

Yalçın Küçük: "Hayır hiç de öyle değil. İstersen kes. Kes şu anda.

Hulki Cevizoğlu: "Bana şov yapma. Buraya şov yapıp mağduru oynamaya gelmeyin"

Yalçın Küçük: "Ben hiç mağdur olmadım"

Hulki Cevizoğlu: "Tekrar soruyorum PKK terör örgütü müdür"

Yalçın Küçük: "Silahlı bir örgüttür.

Hulki Cevizoğlu: "Gördüğünüz gibi PKK'ya toz kondurmuyor"

Yalçın Küçük: "Ne diyorsunuz. Ben Bekaa'ya gittim. Daha ne cevap vereyim. Sizin sorduğunuz o soruya cevap vermeyeceğim."

 

 

Perinçek ve Cevizoğlu ile Küçük birbirine girdi ile ilgili etiketler Doğu Perinçek PKK Yalçın Küçük hulki cevizoğlu ulusal kanal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.