Perinçek 'torpil' iddialarına sert çıktı

Doğu Perinçek'in oğlu Sadık Can Perinçek'in Dışişleri Bakanlığı bünyesinde memur olarak atanması üzerine 'torpil' iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak baba ve oğul açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı.

Doğu Perinçek'in oğlu Sadık Can Perinçek'in Dışişleri Bakanlığı bünyesinde memur olarak atanması üzerine baba Perinçek'in AK Parti ile yakın ilişkileri üzerine bu atamanın gerçekleştiği iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak baba ve oğul açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı.

"ARALIK AYINDA GÖREVİME BAŞLAYACAĞIM"

Hürriyet gazetesine açıklama yapan Sadık Can Perinçek şunları söyledi "Şu an askerliğimi Ankara'da yapıyorum. Aralık ayında askerliğimi bitirip görevime başlayacağım. Yazıldığı gibi 'atama' değil, aday memurluğu görevine hak kazandım. Bakanlıkta hem yazılı sınava girdim hem de mülakattan geçtim. Mülakatta bürokratlarımız, dışişleri bakan yardımcılarımız yer aldı.

"BOĞAZİÇİ MEZUNUYUM"

Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü mezunuyum. 'Tarih bölümü mezunu nasıl Dışişleri'nde çalışacak' eleştirleri yapılmış. Bu bölümden derece ile mezun oldum. Tarih bölümü mezunları da Dışişleri Bakanlığı'nda çalışabiliyor."

"PERİNÇEK AİLESİ BUGÜNLERE TIRNAĞI İLE GELMİŞTİR"

Doğu Perinçek de Hürriyet'in sorularını yanıtlarken, "Hayatı savaşla geçmiş bir aileyiz, neyi torpille kazanmış bu aile? Fransa'da okudu. İngilizce, Fransızca ve Osmanlıca biliyor. Oxford'un tarih sözlüğünü çevirdi. Perinçek ailesi bugünlere tırnağı ile gelmiştir" dedi.

Perinçek 'torpil' iddialarına sert çıktı ile ilgili etiketler Doğu Perinçek Dışişleri Bakanlığı Vatan Partisi oğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.