Perinçek, Mehmet Ağar'ı Vatan Partisi'ne davet etti

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Mehmet Ağar'a kefilim" sözlerini bir adım daha ileri taşıdı. Perinçek, Ağar'ı partisine katılmaya davet etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek tv100 canlı yayınında çok konuşulan Mehmet Ağar çıkışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Mehmet Ağar'a kefil olurum" sözlerine açıklık getiren Perinçek, "Neden; savaşan insanlar kefil olur. Savaşmayan insanlar, diğer insanlara şüpheyle bakar. Siz kefil olduğunuz insanlarla savaşabilirsiniz. Kefil olmuyorsanız, yanındaki insana güvenmiyorsanız, savaşamazsınız. Bu da bir öğreti." diye konuştu.

Mehmet Ağar'a bir çağrı da yapan Perinçek, eski İçişleri Bakanını partisine katılmaya davet etti.

Vatan Partisi lideri, "Sayın Mehmet Ağar'ın Vatan Partisi'ne katılması, Vatan Partisi için çok güzel bir olay olur. O her zaman önder kadrolarda olacak bir isim." ifadelerini kullandı.

 

YARKADAŞ'LA GERİLİM

Programın diğer konuklarından eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş ise Perinçek'e "Ağar'ı partinize davet ettiniz mi?" sorusunu yöneltti.

Perinçek, "Hayır davet etmiş değilim. Ama katılması çok güzel, fevkalade olur. Zaten kefil de olduğumu burada söyledim. " yanıtı verdi.

Programın ilerleyen dakikalarında ikili arasında tansiyon da yükseldi.

Doğu Perinçek'in "Gelen şehitler sizin şehitleriniz değil, ben bunu anladım konuşmanızdan." ifadeleri üzerine Barış Yarkadaş, "Doğu Bey sizi böyle konuşmaktan men ederim. Kimin şehitlere nasıl saygı duyduğu, kimin o şehitlerin hakkını savunduğunu siz tayin edemezsiniz, böyle bir hakkınız yok." karşığını verdi.

Perinçek, Mehmet Ağar'ı Vatan Partisi'ne davet etti ile ilgili etiketler Doğu Perinçek Mehmet Ağar Barış Yarkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.