Performansıyla tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu!

Genç oyuncu Berker Güven, 'Zalim İstanbul' dizisinde canlandırdığı felçli genç rolüyle herkesi etkisi altına aldı. Oyunculuğuyla sosyal medyada da takdir toplayan Güven'in bu rol için aylardır hiçbir yere gitmediği öğrenildi.

Kanal D'nin yeni dizisi 'Zalim İstanbul' genç yetenekleriyle seyircinin gönlünü kazandı. Bunlardan biri de 25 yaşındaki azimli oyuncu Berker Güven oldu.

Felç geçirdikten sonra tekerlekli sandalyeye mahkum olan Nedim karakterini oynayan Berker Güven'in rolününün gerçekliğini bozmamak adına aylardır hiçbir yerde görünmek istemediği ortaya çıktı.

Performansıyla tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu!

GERÇEKLİĞİNİ YİTİRMESİN DİYE

Bu nedenle oturduğu Kadıköy'den setin bulunduğu Kuzguncuk'a sabahın çok erken saatlerinde gidiyor. Yürürken, araç kullanırken ya da bir davette eğlenirken görülürse Nedim karakterinin gerçekliğini yitireceğini düşünüyor.

İŞLERİNİ SANDALYEYLE YAPIYOR

Rahatsızlık ya da kaza sonucu felç geçirmiş kişilerle ve onların doktorlarıyla 6 aydır bir araya gelerek rolüne hazırlanan Berker Güven sete gidince tekerlekli sandalyeye oturuyor. Ve hiç ayrılmıyor. Birçok işini sandalyeyi kullanarak yapmaya çalışıyor.

Performansıyla tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu! - Resim : 2

 Genç oyuncu, 1990'da vizyona giren ve gişe rekorları kıran 'Sol Ayağım' filminin dünyaca ünlü İngiliz oyuncusu Daniel Day Lewis'e benzetildi. Daniel Day Lewis bu filmdeki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında Oscar kazanmıştı.

OSCAR KAZANDIRAN OYUNCULUK

'Sol Ayağım'da tekerlekli sandalyeye mahkum ressam Christy Brown'u oynayan Daniel Day-Lewis bir röportajında şunları söylemişti: ''Rolüme hazırlanmak için tekerlekli sandalyeden 8 ay boyunca kalkmadım.Günlük hayatımda çoğu zaman yürümedim bile, onu kullandım.''

 

Performansıyla tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu! ile ilgili etiketler Zalim İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.